Kayseri Başkan Büyükkılıç, karla mücadele çalışmalarını denetledi

Başkan Büyükkılıç, karla mücadele çalışmalarını denetledi

Paylaş
Başkan Büyükkılıç, karla mücadele çalışmalarını denetledi

Başkan Büyükkılıç, karla mücadele çalışmalarını denetledi

KAYSERİ,(DHA)- KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şehrin en işlek caddelerinde yapılan kar temizleme çalışmalarını denetledi.
Merkezde ve tüm ilçelerde gece, gündüz demeden fedakarca karla mücadele çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ana arterler, cadde ve sokaklarda yol temizleme, tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapıyor. Cumhuriyet Meydanı’nda kaldırım ve yaya yolu karla mücadele çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ekiplere kolaylıklar diledi. Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, Kayseri’de ulaşım ile ilgili herhangi bir sıkıntı olmadığını belirterek, “Akşam başlayan yoğun kar yağışı sabaha kadar sürdü. Ekiplerimiz gerek şehir merkezinde gerekse kırsaldaki ilçelerimizde sabaha kadar çalışmalarını yaptılar. Trafikte herhangi bir aksama söz konusu değil. Bütün ana yollarımız ulaşıma, trafiğe açık. Böyle bereketi bizlere lütfettiği için Allah’a şükrederken, çalışan fedakâr ekiplerimize de teşekkür ederek Kayseri’mizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Cenab-ı Allah mahcup etmesin, bizleri seven, güvenen Kayserili hemşehrilerimize layık kılsın” diye konuştu.
Araç sürücülerine tavsiyelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, “Toplu ulaşım araçlarımız harıl harıl çalışıyor, vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Mümkün olduğu kadar trafik kurallarına uyalım, fazla sürat yapmayalım. İhtiyaç olmadığı sürece gereksiz yere trafiğe çıkmayalım, ihtiyacımız, işimiz varsa araçlarımızı kullanalım, aksi takdirde toplu ulaşım araçlarını kullanmayı tercih edelim. Herhangi bir sıkıntı olduğundan değil, tramvayımız, otobüslerimiz çalışıyor, yollarımız açık, bütün bunlara rağmen tedbiri elden bırakmamak adına, bu imkanları daha sağlıklı kullanma adına tavsiyelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı