Kırklareli Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Trakya'da incelemelerde bulundu

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Trakya'da incelemelerde bulundu

Paylaş
Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Trakya'da incelemelerde bulundu

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Yeniçeri Trakya'da incelemelerde bulundu

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-KALKINMA Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, ajansın devam eden ve biten bazı projelerinde incelemelerde bulunmak üzere Trakya'ya geldi.

Trakya Ajansı Genel Müdürü Barış Yeniçeri, ziyaretine Tekirdağ Süleymanpaşa Ekolojik Lojistik Endüstri Bölgesi'nden başladı. Trakya Kalkanmı Ajansı Genel Sektereri Mahmut Şahin ve uzmanların da eşlik ettiği Yeniçeri, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı ve yetkililerden proje hakkında bilgi aldı, projenin gerçekleştirileceği alanı gezdi. Daha sonra Edirne İbrice'ye geçen Yeniçeri ve Şahin burada Keşan Belediye Başkan Vekili Nehir Gergin ve Keşan TSO Başkanı İsmail Şapçı bir araya geldi. Erikli ve İbrice sahilinde incelemelerde bulunan heyet, bölgede Trakya Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilmesi düşünülen İbrice Limanı Dalış Merkezi projesi hakkında istişarelerde bulundu.

İbrice ve Erikli'de ziyaretlerini tamamlayan Yeniçeri ve Şahin daha sonra Edirne merkezine geçerek kısa bir süre önce açılışı yapılan ve Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yenilenen Necmi İğe Etnografya Müzesi ile Edirne Belediyesi tarafından projelendirilen ve TRAKYAKA tarafında desteklenen Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Edirne Devlet Konukevi'nde yapılan Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına da katılan Barış Yeniçeri daha sonra ziyaretlerini tamamlayarak kentten ayrıldı.

Haberin Devamı