Akşehir Akşehir'e down kafe

Akşehir'e down kafe

Paylaş
Akşehir'e down kafe

Akşehir'e down kafe

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanı Salih Akkaya, down sendromlu bireylerin çalışabileceği, engelliler için ekonomik katkı sağlayacak bi kafe açacaklarını belirtti.
Belediye Başkanı Salih Akkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Engelsiz Yaşam Merkezimizde engelli bireyler için spor ve çeşitli kurslar düzenlendiğini hatırlatan Akkaya, '' Burada kardeşlerimiz gayretleriyle çok güzel işler başarmaktadırlar. Tabi Sosyal Hizmet Merkezi de aynı yerde olduğu için alan biraz daralıyor ama hafta sonu Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımızın yanındaydık, kendileri ‘siz arsa verirseniz biz bir bina yapalım’ dedi, bizde bir yer verelim dedik. İnşallah onlara bir arsa verirsek burası aslına dönecek, Asıl sahibi sizlersiniz. Onlar şu anda burada olduğu için siz biraz sıkışmış oldunuz ama inşallah bundan sonra diğer odalar, spor salonları da sizlerin emrinde olacak. Yine faaliyetler, E-KPSS kursları gibi çalışmalarımız devam edecek.''dedi.
Akkaya, tarihi Arasta Çarşısı içinde down sendromlu bireylerin çalışabileceği, engelliler için ekonomik katkı sağlayacak bir kafe açacaklarını belirtti.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı