Emet Emet Belediyesi araç filosunu 7 araçta güçlendirdi

Emet Belediyesi araç filosunu 7 araçta güçlendirdi

Paylaş
Emet Belediyesi araç filosunu 7 araçta güçlendirdi

Emet Belediyesi araç filosunu 7 araçta güçlendirdi

Ercan KOLKU/EMET(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA’da Emet Belediyesince hibe ve öz kaynaklar yolu ile alınan 7 araç kesilen kurban ve yapılan dualarla hizmete alındı.

Emet Belediyesince 1 milyon 200 bini hibe, 1 milyon 800 bini belediye öz kaynaklarından olmak üzere toplamda 3 milyon liraya alınan kepçe, vidanjör, yol süpürme aracı, çöp aracı, kamyon, arazöz ve hizmet aracı düzenlenen programla belediye araç filosuna katıldı. Emet Belediyesi önündeki programa Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, Emet Belediyesi meclis üyeleri, Ak Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner, partinin yönetim kurulu üyeleri ve il genel meclisi üyeleri katıldı. Emet İlçe Müftüsü İsmail Çınar tarafından yapılan duaların ardından kurban kesildi. Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, meclis üyeleri ile birlikte araçları dolaşarak tanıtımını yaptı.

Göreve geldikten sonra hizmet kalitesini artırmanın araç filolarını yenileme ve geliştirmekten geçtiğine inandıklarını ifade eden Belediye Başkanı Doğan, “Bizlere hizmet şansı veren değerli gazi Emetlilere şükranlarımı sunarken, halkımıza hizmet vermeyi nasip eden rabbime hamdüsenalar ediyorum. Araçlarımızın 1 milyon 200 bin maliyetli 2’si hibe yolu ile belediyemize kazandırılmıştır. Bu araçlarımızın belediyemize kazandırılması adına başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız sayın Fatma Varank’a, Ak Parti Kütahya milletvekillerimize, Ak Parti İl ve ilçe başkanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. 7 aracımızın 5‘i ise 1 milyon 800 bin lira olmak üzere belediyemiz öz kaynakları ile alınarak halkımızın hizmetine sunulmuştur. Bu araçların alımında katkılarından dolayı belediye meclis üyelerimize ve emeği geçen belediye personelimize teşekkür ediyorum. Bu araçlarımızı halkımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek adına belediyemiz araç filosuna kazandırılmıştır. Bu yağmur bereketli günlerde bizlerde yeni kazandırılan araçlarımızla birlikte 2021 yılını hizmet ve yatırım ve hizmet yılı ilan edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ak Parti Emet İlçe Başkanı Süleyman Ciner de yeni araçların halka hayırlı olması dileyerek, “Hizmet araçlarının belediyemize kazandırılmasında başta Hüseyin Doğan olmak üzere ilçe teşkilatımız, il başkanlığımız ve milletvekillerimizin katkıları oldu” dedi. 7 aracı hizmete alan Emet Belediyesi’nde 2 pikap ve yeni bir cenaze yıkma aracı alımı içinde gerekli çalışmaların başlatıldığı ve kısa sürede bu araçlarında araç filosuna katılacağı belirtildi.

Haberin Devamı