Emet Emet Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Emet Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Paylaş
Emet Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Emet Belediyesi’nden temizlik seferberliği

Ercan KOLKU/EMET(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA’nın Emet ilçesinde belediye tarafından başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde Belediye Başkanı Hüseyin Doğan ve tüm belediye personeli ellerinde süpürgelerle ilçenin mahalle ve sokaklarını temizledi.

Emet Belediye Başkanlığı, ilçede ‘Emet’teyiz Emet Temiz’ sloganıyla kampanya başlattı. Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan da sokaklara inerek temizlik personeliyle birlikte çalışmalara katıldı. Çalışmaların sadece mahalle ve sokak temizlikleri ile kalmayacağını, vatandaşlarda çevre bilinci oluşturulması adına, görsel ve sosyal medyada etkin kampanyalar düzenleneceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Doğan şunları söyledi:
“Kütahya Katı Atık Birliği’nin fes edilmesi ile ilçelerimizde çöp toplama ve temizlik işleri belediyelerimize devredilmişti. Emet Belediyesi olarak temizlik ekibi kurma ve araç malzeme donatım çalışmalarımız devam ediyor. Yeni araçlarımız ve yeni çöp konteynerlarımız en kısa sürede hizmete geçecek. Bizler de vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına tüm ekiplerimizle birlikte bir kampanya başlattık. Tüm personelimizle girilmedik mahalle ve sokak bırakmayarak temizlik çalışmaları yürütüyoruz"

Haberin Devamı