Alaşehir Alaşehir'de doğal gaz sevinci

Alaşehir'de doğal gaz sevinci

Paylaş
Alaşehir'de doğal gaz sevinci

Alaşehir'de doğal gaz sevinci

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR, (Manisa), (DHA)-MANİSA'nın Alaşehir ilçesindeki İstasyon Mahallesi doğal gaza kavuştu. Doğal gazın ilçede ilk verildiği yer olan İstasyon Mahallesi'nin ardından çalışmaların Kurtuluş Mahallesi'nde devam edeceği bildirildi.
Alaşehir'in İstasyon Mahallesi'nde doğal gaz alt yapısı tamamlandı. Deneme testlerinin ardından konutlara mutfak ocakları ve kalorifer için ilk gaz verildi. İlçede doğal gaz alt yapı çalışmalarının Kurtuluş başta olmak üzere diğer mahallelerle devam edeceği bildirildi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, ilçeye ilk doğal gazın verilmesini yerinde inceleyip, sistem hakkında bilgi aldı. Kaymakam Abdullah Uçgun, "Bugün Alaşehir için önemli bir gün. Doğal gaz kullanımının Alaşehir için dönüm noktalarından biri olduğunu düşünüyorum. Alaşehir'de görülen kirli hava, bundan sonra tarihe karışacak. İnşallah önümüzdeki sene Kurtuluş Mahallesi ve diğer mahallelere verilmeye başlanacak. İnşallah hayırlı uğurlu olur. Alaşehir bundan sonra daha yaşanabilir bir şehir olacak" dedi.
Evlerinde ilk kez doğal gazı kullanan Reyyan Kandemir de "Doğal gaza kavuştuk. Büyük rahatlık. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı