Turgutlu Turgutlu'da birer gün arayla toplam 3 kişiye uyuşturucudan gözaltı

Turgutlu'da birer gün arayla toplam 3 kişiye uyuşturucudan gözaltı

Paylaş
Turgutlu'da birer gün arayla toplam 3 kişiye uyuşturucudan gözaltı

Turgutlu'da birer gün arayla toplam 3 kişiye uyuşturucudan gözaltı

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, polisin şüphe üzerine durdurup, yaptığı aramada 2'si bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanan toplam 3 kişi gözaltına alındı.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün, Yedi Eylül Mahallesi, Eski Manisa Yolu'nda şüphe üzerine durdurdukları Ö.T.'nin üzerinde 'fişek' olarak tabir edilen birer içimlik sarılmış 1 gram uyuşturucu madde metamfetamin, 2.3 gram bonzai ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 300 TL para ele geçirildi. Ö.T.'nin evindeki aramada da 3 parça halinde toplam 101 gram bonzai bulundu. Ö.T., gözaltına alındı.
Yeni Mahalle, Kervan Yolu'ndaki Halil Kale Fen Lisesi önünde, dün, durdurulan bir otomobildeki Ç.V.K.'nin (22) üzerindeki aramada ise 3 fişek halinde 2 gram kubar esrar ele geçirildi. Yanındaki H.Y.'nin (21) üzerinde ise uyuşturucuya rastlanmadı. Ç.V.K. ve H.Y., uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.
Polisin birer gün arayla gözltına aldığı 3 şüphelinin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı