Anamur Öğrencilere burs veren başhekime teşekkür plaketi

Öğrencilere burs veren başhekime teşekkür plaketi

Paylaş
Öğrencilere burs veren başhekime  teşekkür plaketi

Öğrencilere burs veren başhekime teşekkür plaketi

Mithat ÜNAL/ ANAMUR (Mersin), (DHA)- MERSİN'in Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, 5 öğrenciye burs veren Anamur Devlet Hastanesi Başhekimi Serkan Boz'a teşekkür plaketi verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Anamur'da bir çok hayırsever vatandaşın hassasiyetiyle hem okulların eksiklerinin tamamladığını hem de öğrencilere burs verildiği kaydetti. Müdür Mercan, “Zaman zaman bu tür destekleri gösteren hayırsever vatandaşlarımıza bu şekilde teşekkür ediyoruz. Zira merkeze insanı koyan ve gerekli hassasiyeti gösteren bu tarz düşüncede olan vatandaşlarımız, eğitim başta olmak üzere toplumumuza ciddi değerler katmaktadırlar. Dolayısı ile de takdiri hak ediyorlar. Bu ince davranışından dolayı Başhekim Serkan Bey’e hem camiam, hem de şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başhekim Serkan Boz da, “Okuyabilen ve eğitim hayatında başarılı bir şekilde devam edebilen öğrencilerimizin önündeki engelleri kaldırmak gerekir. Onların aldığı başarılar ve hem ailelerinin hem de kendilerinin yüzündeki mutluluk tebessümleri bizim için en büyük hediyedir” diye konuştu.


FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı