Çamlıyayla Aşı için kampanya protokolü

Aşı için kampanya protokolü

Paylaş
Aşı için kampanya protokolü

Aşı için kampanya protokolü

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Erdemli ilçesinde, vatandaşların koronavirüse karşı aşılanmasının sağlanması için Belediye Başkanı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz arasında protokol imzalandı.
İl Sağlık Müdürlüğü ve Erdemli Belediyesi iş birliğinde, koronavirüse karşı, 'Aşı ol geleceğe umut ol’ sloganıyla aşı kampanyası başlatıldı. Türkiye’nin aşılanma oranı en yüksek ilçesinin Erdemli olması için düzenlenen kampanyanın imzalarını, İl Sağlık Müdürü Uzm. Doktor Emrah Ceviz ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu attı. Proje kapsamında mobil ekipler kurulacak, sıfır rakımdan 2 bin 500 rakımına kadar her yerde aşı olunması yönüyle ekipler faaliyette bulunacak.
Erdemli olarak, kısa zamanda Türkiye‘nin aşılanma oranı en yüksek ilçesi olmayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "İl Sağlık Müdürlüğümüz ve belediyemiz arasında başlattığımız kampanyamız sayesinde geleceğe daha umutla bakmayı hedefliyoruz. Özellikle kırsal kesimde ulaşım imkanı zor olan ya da engelli vatandaşlarımıza mobil araçlarımızla ulaşarak aşılanma hızını artırma gayreti içerisindeyiz. Özellikle okulların açılmasına yakın bir zamanda riski minimuma indirme hedefimiz var. Pandemisiz, virüssüz bir hayat için toplumun her kesiminden vatandaşlarımızı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı