Erdemli Emekli olan 33 yıllık garsona anlamlı veda

Emekli olan 33 yıllık garsona anlamlı veda

Paylaş
Emekli olan 33 yıllık garsona anlamlı veda

Emekli olan 33 yıllık garsona anlamlı veda 

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)- MERSİN’in Erdemli ilçesinde öğretmenevinde 33 yıldır garson olarak çalışan ve emekli olan Abdullah Buruk için kurum çalışanları tarafından veda yemeği düzenlendi.
33 yıl boyunca garson olarak çalıştığı Öğretmenevi'nden emekliye ayrılan Abdullah Buruk'un veda yemeğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük de katıldı. Açıkyörük, Buruk'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Açıkyörük, "Erdemli halkı tarafından her zaman sevgisini ve saygısını kazanmış, kurumun başarılı çalışmalarında emeği olan Abdullah Buruk bey’e emekliliğinin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar dilerim" dedi.
Erdemli Öğretmenevi Müdürü Mehmet Güven ise, "Kurumumuza 33 yıldır hizmet etmiş değerli personellerimizden Abdullah Buruk'a emekliliği için kurum olarak veda yemeği düzenledik. Ona veda etmiyoruz. O her zaman kurumumuzun bir parçası olacaktır. Vermiş olduğu hizmetlerden ve emeklerden dolayı kendisine kurumum adına çok teşekkür ederim" diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı