Erdemli Erdemli’de öğrencilerin karne sevinci

Erdemli’de öğrencilerin karne sevinci

Paylaş
Erdemli’de öğrencilerin karne sevinci

Erdemli’de öğrencilerin karne sevinci

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin)(DHA)- MERSİN’in Erdemli ilçesinde eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle 33 bin 611 öğrenci karne sevinci yaşadı.
Erdemli Karakeşli İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Altunçiçek, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Karne töreninde Erdemli Kaymakamı Avni Kula öğrencilerin karneleriyle birlikte kitap hediye etti. Kaymakam Avni Kula, "İlçemizde birinci yarı yılı güzel bir şekilde tamamladık. Öğrencilerimiz başarılı bir şekilde birinci yarı yılı tamamladılar. Ben bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller dilerim” dedi.
Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, 33 bin 611 öğrencinin karne sevinci yaşadığını kaydederken, "2 bin 897 personelle bu dönemi tamamlamış bulunuyoruz. Bir dönem boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarımı, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimize verilen karneleri başarı veya başarısızlık olarak görmek yerine öğrencilerimizin güçlü ve zayıf yönlerini görmek olarak algılamak daha doğru olacaktır. Öğrencilerimizin karne notu ne olursa olsun bizim için değerlidirler" diye konuştu.
Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı.


FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı