Merkez MHP’li Kılavuz: Mersin; turizmde hak ettiği seviyeye ulaştırılmalı

MHP’li Kılavuz: Mersin; turizmde hak ettiği seviyeye ulaştırılmalı

Paylaş
MHP’li Kılavuz: Mersin; turizmde hak ettiği seviyeye ulaştırılmalı

MHP’li Kılavuz: Mersin; turizmde hak ettiği seviyeye ulaştırılmalı

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-MERSİN'de MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, Akdeniz’in incisi, Türkiye'nin göz bebeği kentlerden biri olanh Mersin'in turizmde hak ettiği seviyelere ulaştırılması gerektiğini söyledi.
MHP Milletvekili Olcay Kılavuz, yaklaşan turizm sezonu nedeni ile seçim bölgesi Mersin'in geçmişten günümüze yeteri kadar tanıtılmadığını söyledi. Milletvekili Kılavuz, kentin tarihi, doğal güzelliklerinin yanı sıra denizi ve kumu ile eşsiz bir yer olduğunu belirterek, "Akdeniz'in incisi, ülkemizin göz bebeği olan seçim bölgem Mersin gerçek bir kültür ve turizm şehridir. Mersine yönelik turizm yatırımlarının artırılması, Mersinimizin baş döndüren güzelliklerinin tanıtımının yapılması, turizmde hak ettiği seviyelere ulaştırılması Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy Bey'den ülkemiz ve Mersinimiz adına beklentimizdir" dedi.
MHP'li Kılavuz, yılın 300 gününün güneşli olan kenttin Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın faaliyete geçmesi ile her mevsim rahatlıkla deniz, kum, güneş, tarih ve doğa turizmi meraklılarını ağırlayabileceğini kaydetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı