Mut Göksu'da rafting ve kano etkinlikleri devam ediyor

Göksu'da rafting ve kano etkinlikleri devam ediyor

Paylaş
Göksu'da rafting ve kano etkinlikleri devam ediyor

Göksu'da rafting ve kano etkinlikleri devam ediyor

Murat SÖZERİ / MUT (Mersin), (DHA) - Mersin'in Mut İlçesinden geçen Göksu Irmağında rafting ve kano etkinlikleri sürüyor.
Mut Doğa Sporları ve Fotoğraf Derneği (MUDOF) tarafından düzenlenen etkinliğe; Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, Belediye Başkanı Volkan Şeker, daire amirleri, mahalle muhtarları ve MUDOF üyeleri katıldı. Etkinlik öncesi konuşan İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, Göksu'nun çeşitli sportif faaliyetlerde kullanılabileceğinin gösterilmiş olmasının önemli olduğunu belirterek,"Bölgenin turizmine katkı sağlanması açısından bu tür faaliyetler önem taşıyor. Bu faaliyetleri yaparken de gerekli önlemlerin alınmış olması herşeyden önemli" dedi.
Belediye Başkanı Volkan Şeker de bu türden sportif etkinlikleri gerçekleştiren herkese destek olacağını söyledi. MUDOF Başkanı Ahmet Güler ise yaptıkları etkinliğe katılanları doğa ile buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Güler, "İlçemizin kültür ve turizmine katkı sağlayacak olan Mut Göksu Su Sporları Projemizle, oluşturduğumuz güzergahta eğitmeni ve rehberler eşliğinde su sporlarının yapılabilirliğini kanıtlamış olduk" dedi. Kanoyla etkinliğe katılan MUDOF üyesi Murat Öz, "Parkurumuz belirli. Bu sporu yeni yapan arkadaşlara hem rehberlik yapıyoruz aynı zamanda da bu sporu yaparak ilçe tanıtımına da katkı veriyoruz" diye konuştu.
Göksu'da yapılan kano etkinliğinin ilçeye bağlı Kadıköy - Hamam Mahalleleri arasında belirlenen 6 kilometrelik güzergahta yapıldığı belirtildi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı