Silifke Altunok, şehit ailelerini ziyaret etti

Altunok, şehit ailelerini ziyaret etti

Paylaş
Altunok, şehit ailelerini ziyaret etti

Altunok, şehit ailelerini ziyaret etti

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)- -MERSİN'de Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçede yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle ilçede yaşayan şehit aileleriyle bir araya geldi.

Şehitlerin emaneti ailelerin herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Altunok, “Şehit ailelerimizin evlatları vatan için, bayrak için, kutsal saydığımız değerler için canlarını feda ettiler. Bizler devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Onlara minnet borçluyuz. Şehit ailelerimizi bu özel günde yalnız bırakmadık. Ailelerimiz her zaman bizim baş tacımızdır. Bugün ülkemizde al bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde yaşıyor, geleceğe umutla bakabiliyorsak, bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehit ailelerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzu bir kez daha ifade ediyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Eşi ile birlikte şehit ailelerini ziyaret eden Başkan Altunok, ailelere Türk bayrağı ve çeşitli hediyelerde verdi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı