Silifke Silifke'de düğün salonu fiyatlarına indirim

Silifke'de düğün salonu fiyatlarına indirim

Paylaş
Silifke'de düğün salonu fiyatlarına indirim

Silifke'de düğün salonu fiyatlarına indirim

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde mülkiyeti ve işletmeciliği belediyeye ait düğün salonu fiyatları 500 TL olarak sınırlandırıldı.
Silifke Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gündeminde başkanlık teklifi olarak ele alınan düğün salonu fiyatlarında yapılması gereken indirim kararı üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Atayurt, Kurtuluş, Sayağzı ve Yeni Mahalle'de bulunan salonların ücretlerini 500 TL ile sınırlandırdıklarını söyledi. Altunok, "Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilçemizde de belediye olarak bir dizi tedbir ve önlem almada devam ediyoruz. Yeni evlenecek genç çiftlerimizin gerçekleştireceği bu tür etkinlikler İçişleri Bakanlığımız'ın aldığı kararlar doğrultusundadır. Biz de belediyemize ait düğün salonlarında düğün ve nişan yapmak isteyen genç çiftlerimize yardımcı olmak amacıyla ücretleri sınırlandırdık. Alınan karar gereğince bir saat sürecek ve 50 kişiyi geçmeyecek şekilde maske, mesafe ve hijyen kurallarının da ön planda tutulacağı düğün ve nişan törenleri belediyemize ait salonlarda 500 TL karşılığında gerçekleştirilecektir. Zor şartlarda da olsa evlenecek çiftlere biz de belediye olarak bir katkı sunmak ve onların yaptıkları yuvaya bir tuğla da biz koymak istedik. Bu nedenle belediyemize ait düğün salonlarımızın fiyatlarının 500 TL ile sınırlandırdık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı