Tarsus Tarsus Emniyet Müdürü Fil: Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur

Tarsus Emniyet Müdürü Fil: Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur

Paylaş
Tarsus Emniyet Müdürü Fil: Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur

Tarsus Emniyet Müdürü Fil: Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-TARSUS Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, ilçenin huzuru ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını belirterek, "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Tarsus'un çok hassas ve tarihi bir yer olduğunu, birçok güzelliği barındırdığını belirtti. İlçenin huzuru ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını belirten Fil, "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur. Tarsus’u çok seviyorum. Meslek hayatım boyunca edindiğim tecrübeyi şehrin huzuru ve güveni için uyguluyorum. Kentte sağladığımızı huzurun devam etmesi için 7 gün 24 saat kesintisiz, fedakarca çalışıyoruz. Bir evde hırsızlık olursa, kendi evimde olmuş gibi görev yapıyor, suçluları adalete teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla samimi bir diyalog sağladık. Tarsus’ta polis-halk ilişkisini daha güçlendirmek için esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tarsus’ta güzel bir birliktelik yakaladık" dedi.
Ebubekir Fil, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak amansız mücadele verdiklerini söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı