Tarsus Tarsus'ta huzur toplantısı

Tarsus'ta huzur toplantısı

Paylaş
Tarsus'ta huzur toplantısı

Tarsus'ta huzur toplantısı

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Tarsus ilçesinde Emniyet Müdürü Ebubekil Fil, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlendi.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Polis Evi'nde ve Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amirliği sorumluluk bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla Polis Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantılara, ilgili polis merkezi sorumluluk bölgesindeki mahalle muhtarları ile birlikte İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Latif Tufan, polis merkezi amirleri ve birim amirleri katıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek, huzur ve güven ortamının sağlanmasının, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin tesis edilebilmesinin, bize ulaşamayan vatandaşlarımıza ve sorunlarına siz değerli muhtarlarımızla ulaşılmasının ve sorunlarının çözülmesinin gayesindeyiz" dedi.
Tarsus’un huzurunu bozanların peşinde olduklarını, suçla ve suçluyla mücadele için 112 ihbar sisteminin, KADES ile UYUMA uygulamalarının etkin rol oynadığını belirten Ebubekir Fil, suçlularla mücadele etme hususunda en büyük destekçilerinin vatandaşlar olduğunu söyledi.
Toplantıda, Fevzi Çakmak Polis Merkezi ve Benli Şehit Muhittin Kılıç Polis Merkezi Amirliği bölgesindeki genel güvenlik, asayiş ve güncel konular üzerinde değerlendirmeler yapılırken, mahalle muhtarlarının talepleri, mahallelerin sorunları dinlendi ve sorunlara çözüm geliştirilmesi yönünde fikir alış verişinde bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı