Bodrum Bodrum'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine 3 yılda 938 aileye ziyaret

Bodrum'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine 3 yılda 938 aileye ziyaret

Paylaş
Bodrum'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine 3 yılda 938 aileye ziyaret

Bodrum'da 'Hoş Geldin Bebek' projesine 3 yılda 938 aileye ziyaret

BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, belediyenin 3 yıl önce başlattığı 'Hoş Geldin Bebek' projesi  kapsamında bugüne kadar 938 ailenin ziyaret edildiği bildirildi. Devam eden ziyaretler kapsamında ailelere bebeklerin bakımı için ihtiyaç duyulabilecek malzemelerin bulunduğu 'bebek' seti' hediye edilmesi uygulamasını da sürdüğü belirtildi.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri, ailelerin başvuru taleplerine göre, 3 yıl önce hayat geçirilen 'Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor. Ziyaretlerde ailelere Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın selamı ve bebeklerin sağlık ve huzurla büyümesini içeren temenniler iletilirken ebeveynlere, bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bebek seti hediye ediliyor. Yeni doğan bebeklerinin ailelerine destek olmanın amaçlandığı proje kapsamında, bugüne kadar pandemi tedbirleri alınarak 938 ailenin ziyaret edildiği bildirildi.
Hoş Geldin Bebek Projesi'nden yararlanmak isteyen vatandaşların 444 00 48'den belediye hatlarını arayarak ya da Bodrum Belediyesi'nin resmi web sitesi 'www.bodrum.bel.tr' üzerinden dolduracakları form ile de katılım sağlayabilecekleri bildirildi.
(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı