Fethiye Temizlik personellerinden takdir toplayan davranış

Temizlik personellerinden takdir toplayan davranış

Paylaş
Temizlik personellerinden takdir toplayan davranış

Temizlik personellerinden takdir toplayan davranış

FETHİYE Belediye Başkanlığı'nda görevli 3 temizlik personeli, birer hafta arayla yolda buldukları 1500 ile 10 bin 800 lirayı sahiplerine teslim etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, örnek davranış sergileyen personellerini altınla ödüllendirdi.

Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ufuk Peçen ve Şaban Bulut, Menteşeoğlu mahallesinde temizlik yaparken yerde bin 500 lira buldu. İşçiler buldukları parayı, amirlerine teslim etti. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü'nün de destekleriyle parayı düşüren vatandaş bulunarak sahibine teslim edildi. Bu kez de Bayram Yağlı, Kayaköy mahallesinde temizlik yaparken, 10 bin 800 lira buldu. Yağlı, diğer arkadaşlarının gibi parayı yetkililere teslim etti. Yapılan araştırma sonrasında parayı kaybeden kişi bulunarak kendisine teslim edildi. Yağlı, "Ovacık mevkiine gidiyordum. Trafik çok yoğun olduğu için Kayaköy Mahallesi'ne geçtim. Yolda araçla ilerlerken yol ortasında bir şey gördüm ve kaplumbağa sandım. Yaklaşınca çanta olduğunu fark ettim. Yüklü miktarda para olduğunu görünce müdürümü aradım. Sahibiyle irtibata geçildi ve parayı teslim ettik. Çok mutlu oldum" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, örnek davranışından dolayı tebrik ettiği personellerini altınla ödüllendirdi. Karaca, “Karakterli insanlarla birlikte çalıştığım için mutluyum. Arkadaşlarımızın davranışları bizi memnun etti. Kişiliklerinin ne kadar düzgün olduğunu bizlere gösterdiler. Davranışlarıyla bizi onurlandırdılar. Çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı