Marmaris MAREX 21'inci kez kapılarını açtı

MAREX 21'inci kez kapılarını açtı

Paylaş
MAREX 21'inci kez kapılarını açtı

MAREX 21'inci kez kapılarını açtı

MARMARİS (Muğla), (DHA)-MARMARİS Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda Fuarı'nın (MAREX), 21'incisi pandemi nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından düzenlendi. Fuarın açılışında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, turistlerin gelmeye başladığını, yoğun bir sezon beklendiğini belirtip, "Tanıtım çalışmalarının kazancını hep birlikte elde edeceğiz" dedi.

21'inci Marmaris Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda Fuarı, kapılarını düzenlenen törenle açtı. Marmaris'in tek fuarının açılış törenine, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın yanı sıra Marmaris Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve çok sayıda davetli katıldı.
Fuarın açılışında konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, MAREX'in Marmaris için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Oktay, "
"Turizm acentesi Thomas Cook'un iflası, pandemi, yangınlar, seller derken zor zamanlar geçirdik. Ama artık olumlu bir sürece doğru gidiyoruz. Marmaris Ticaret Odası, Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) gibi tüm bileşenlerimizle birlikte yaptığımız tanıtım ve lobi çalışmalarının nihayet artık kazancını hep birlikte bütün Marmaris olarak elde edeceğiz. Marmaris Belediyesi olarak hep önümüze bakıp, bu kentin ortak menfaati üzerine çaba göstermeyi sürdüreceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından, protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek, pandemi nedeniyle verilen iki yıl aranın ardından açılan fuar, gezildi.
(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı