Marmaris Marmaris 'bocce sahasına' kavuştu

Marmaris 'bocce sahasına' kavuştu

Paylaş
Marmaris 'bocce sahasına' kavuştu

Marmaris 'bocce sahasına' kavuştu

MARMARİS (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Marmaris ilçesi, Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir parkta belediye tarafından yaptırılan 'bocce sahası' törenle hizmete açıldı.

Marmaris Belediyesi, demir bilyelerle oynanan, dünyanın en eski sporlarından birini olan bocceyi ilçeye getirmek için bir süre önce çalışma başlattı. Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir parkta 'bocce sahası' yaptırıldı. Gaziler Derneği binasının da bulunduğu parktaki bocce sahasının açılış törenine Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcısı Ali Zağlı, Marmaris Gaziler Derneği Başkanı Azmi Özkan, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Filiz Kın Topal katıldı.
Açılışta konuşan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Değişik spor dallarına yönelik çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Bugün bu parkta oluşturduğumuz mini bocce sahasının açılışını yaptık. Okullarımızdan da bahçelerine yapılması için talepler var. Her yaştan vatandaşımızın ilgisini çekeceğine inandığımız bocce sporunu ilçemizde yaygınlaştırmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın da yer aldığı Marmaris Belediyesi ekibi ile Gaziler Derneği ekibi arasında bocce müsabakası yapıldı. Müsabakayı Belediye ekibi kazandı.
 (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı