Milas Çalıştığı araç kiralama şirketinin terasında iple asılı ölü bulundu

Çalıştığı araç kiralama şirketinin terasında iple asılı ölü bulundu

Paylaş
Çalıştığı araç kiralama şirketinin terasında iple asılı ölü bulundu

Çalıştığı araç kiralama şirketinin terasında iple asılı ölü bulundu

MUĞLA'nın Milas ilçesinde 29 yaşındaki Burç D., çalıştığı araç kiralama firmasının terasında iple asılı ölü bulundu. Bir süredir psikolojik sorunları bulunan Burç D.'nin intihar ettiği üzerinde durulurken, cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Olay, dün gece saatlerinde Milas ilçesine bağlı Dörttepe Mahallesi'nde meydana geldi. Bir araç kiralama şirketinin Milas şubesinde çalışan Burç D., ofisin terasındaki bir demir profile iple asılı ölü bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Burç D.'yi
asılı bulunduğu yerden indirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Burç D.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Burç D.'nin intihar ettiği üzerinde durulurken cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Soruşturma başlatan jandarma, Burç D.'nin intiharı ile ilgili 3 kişinin ifadesine başvurdu.
Selçuk AKBAŞ / MİLAS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı