Nevşehir Kapadokya yılbaşına hazır

Kapadokya yılbaşına hazır

Paylaş
Kapadokya yılbaşına hazır

Kapadokya yılbaşına hazır

KAYSERİ,(DHA)- TÜRKİYE’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesindeki turistik işletmeler, yılbaşı için öncesi hazırlıklarını tamamladı. Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Nevşehir Temsilcisi Nazif Demir, “Şuanda yurt dışından iki günlük bir tatile denk geldiği için talep az. Ancak, yurt içi pazardan çok ciddi bir talep var” dedi.
Kapadokya bölgesinde yılbaşı öncesi hazırlıklar tamamlandı. Bölgeye yılbaşında yerli ve yabancı turistler bekleniyor. TUROYD Nevşehir Temsilcisi Nazif Demir, özellikle işletmelerin iç pazarda ciddi talep gördüğünü belirterek, "Kapadokya bölgesi olarak şu an yılbaşı dönemine hazırlık yapmaktayız.Özellikle iç pazarda çok büyük talep görmekteyiz. Butik oteller ve yıldızlı tesislerle hazırlıklar sürüyor. Yılbaşı balosu ile birlikte sakin ve huzurlu bir yemek imkanı da hazırlanmış durumda. Yeraltı şehirleri gibi kayadan oyma yer altı eğlence merkezi de hazırlıklarını tamamladılar. Yakın olan Erciyes Kayak merkezi ile birlikte kombine bir destinasyon gibi yılbaşı özellikle iç pazardan çok büyük talep görmekteyiz.İnşaallah güzel bir yılbaşı geçirip insanları mutlu şekilde yeni bir yıla göndermiş olacağız” diye konuştu.
Yılbaşında eğlencenin Kapadokya bölgesindeki işletmelerde ön plana çıktığını kaydeden Demir; “Özellikle eğlence programı yapan işletmeler belli bir kapasitede ön plana çıkmaktadır. Yılbaşı balosu ile müzikli veya müziksiz olan özellikle gastronomi olarak ön plana çıkmaya başladık. Güzel yemek hizmeti sunan restaurantlarda bölgede söz konusu ama eğlence de ön plana çıkıyor. Yurt dışından şu an da az iki günlük bir tatile denk geldiği için az bir talep görmekteyiz. Ancak yurt içi pazardan ciddi bir talep var" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı