Merkez Beyaz Masa, istek ve taleplerin yüzde 99'unu çözüme kavuşturdu

Beyaz Masa, istek ve taleplerin yüzde 99'unu çözüme kavuşturdu

Paylaş
Beyaz Masa, istek ve taleplerin yüzde 99'unu çözüme kavuşturdu

Beyaz Masa, istek ve taleplerin yüzde 99'unu çözüme kavuşturdu

ADNAN ÇELEBİ NİĞDE (DHA)-NİĞDE Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Beyaz Masa'ya 2021 yılı içerisinde yapılan 10 bin 755 istek ve talebin yüzde 99'unun sonuçlandırıldığını kaydetti.

Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren Beyaz Masa birimi, 2021 yılında gelen istek ve taleplerin yüzde 99’u sonuçlandırılırken, vatandaşların her türlü talep ve önerisi için çözüm adresi olmaya devam ediyor. Halkın sorunlarına daha iyi ve etkili çözüm bulmak amacıyla faaliyetini sürdüren Beyaz Masa birimine gelen tüm talep ve şikayetler anında değerlendirilmeye alınıyor. İstek ve talepler Beyaz Masa birimi görevlileri tarafından online olarak anında ilgili birimlere ulaştırılıyor. İlgili birim müdürlükleri, dilekçelere en kısa sürede cevap veriyor.
Beyaz Masa birimi yenilenen modern yüzüyle vatandaşın da büyük beğenisini kazanıyor. Gelen istek ve talepler Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Koordinatörlüğü’ne bağlı olarak çalışan Beyaz Masa birimi personeli tarafından sistem üzerinden ilgili birim müdürlüğüne gönderiliyor. Sorun, talep ve öneriler; ilgili birimler tarafından kısa sürede çözülüyor. Çözüm Masası’na başvuran vatandaşların başvuruları sonuçlandığında, vatandaşa geri bildirimler SMS, telefon veya e-posta ile anında geri dönüş sağlanıyor.
'İLETİŞİM DAHA SAĞLIKLI HALE GELDİ'
Beyaz Masa sayesinde vatandaş ile belediye arasındaki iletişimin daha sağlıklı hale geldiğini belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Belediye olarak en önemli görevlerimizden biri halkımızın talepleri doğrultusunda hizmet vermek. Bu çaba ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Göreve başladığımız ilk günden beridir en önem verdiğim konuların başında vatandaşlarımızın istek şikayet ve dilekçelerine olabilecek en hızlı şekilde geri dönüş yapılması, cevapsız hiçbir talebin bırakılmamasıdır. Bu kapsamda belediyemizde bulunan beyaz masaya 2021 yılı içerisinde yaklaşık 10 bin 755 istek ve talepte bulunulmuş ve bu taleplerin 10 bin 612’si sonuçlanmıştır. Bu da demek oluyor ki 2021 yılında Beyaz Masamız'a gelen istek ve taleplerin yüzde 99’u sonuçlanmıştır. Bu konu benim için hayati derecede öneme sahiptir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı