Düziçi Müftü Sancak için veda programı düzenlendi

Müftü Sancak için veda programı düzenlendi

Paylaş
Müftü Sancak için veda programı düzenlendi

Müftü Sancak için veda programı düzenlendi

İbrahim EMÜL/DÜZİÇİ (Osmaniye), (DHA) - MANİSA’nın Şehzadeler Merkez İlçesine naklen atanan Düziçi İlçe Müftüsü Ramazan Sancak için veda programı düzenlendi.
Programa İl Müftüsü Ali Çakmak, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer Yıldırım, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Süleyman Uzunoğlu ve Düziçi İlçe Müftülüğü personeli katıldı. Düziçi İlçe Müftüsü Ramazan Sancak, yaklaşık 7 senedir ilçede hizmet ve faaliyet yürüttüğünü belirterek, "Bu hizmetleri, İl Müftümüz Ali Çakmak'ın, daha önceki müftülerimizin, valilerimizin, vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın, emniyet amirlerimizin, garnizon komutanımızın, belediye başkanlarımızın ve diğer kurum müdürlerimizin katkılarıyla yürüttük. Bu süreçte gücümüzün yettiği kadar hizmet etmeye çalıştık. Cami inşaatları, Kur'an Kursu inşaatlarımız, minarelerimiz ve benzeri hizmetlerimiz de meydana geldi. Buraya gelirken şan ve şerefle geldik. Elhamdülillah giderken de şan ve şerefle, Müftülüğümüze, kurumumuza leke getirmeden gidiyoruz. Bu nedenle hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yeni görev yerim olan Manisa'ya yolu düşen bütün kardeşlerime kapımız her daim açıktır. Hepiniz hakkınızı helal edin. Varsa benden yana hepinize hakkım helaldir" dedi.
İl Müftüsü Ali Çakmak ise konuşmasında yaklaşık 4 aydır Ramazan Sancak ile beraber çalıştıklarını belirterek, “Hocamızın Düziçi İlçesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Rabbim gidecekleri yerde iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah gittiği yerdeki çalışmalara ivme kazandıracaktır. Tabi ki bu çalışmaları tek başına yapması mümkün değildir. Düziçi İlçesinde yapmış olduğu hizmetlerde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarının da desteğiyle bu işi başarmıştır. Allah bu süreçte hocamla birlikte hizmet eden herkesten razı olsun. Rabbim hocamızın yolunu ve bahtını açık eylesin." diye konuştu.
Müftü Ramazan Sancak ve eşi Fatma Sancak'a başarı belgeleri ve plaket takdim edilmesiyle devam eden program vedalaşma faslı ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı