Düziçi Soğuk doğal havuzlarda serinlediler

Soğuk doğal havuzlarda serinlediler

Paylaş
Soğuk doğal havuzlarda serinlediler

Soğuk doğal havuzlarda serinlediler

Malik GÖDELİNER/DÜZİÇİ,(Osmaniye),(DHA)- OSMANİYE'nin Düziçi ilçesinde bulunan Yeşildere Vadisi, doğal havuzları, görsel güzelliği ve serinliği ile doğa tutkunlarını hayran bıraktı.
Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Düziçi Berke Barajı civarında bulunan Yeşildere Vadisi Kocakesme Şelalesi'ne doğa yürüyüşü düzenledi. 8 kilometrelik yürüyüşe katılan doğa severler, vadi içindeki onlarca şelalenin bulunduğu parkurda oluşan doğal havuzların serin sularında yüzdü. Buz gibi soğuk havuzlarda serinlemenin keyfini yaşayan doğa tutkunları günün bitmesini istemedi.
'PARKUR ANLATILMAZ YAŞANIR'
Etkinlik lideri Hüseyin Kuşdemir, Yeşildere Vadisi'nin orman dokusu, şelalesi, doğal havuzları ve patikası ile büyüleyen bir yer olduğunu belirterek, "Zaman zaman su geçişleri yaparak, küçük şelalelerde, doğal havuzlarda yüzerek ve çok güzel bir doğada yürüyerek muhteşem bir gün geçirdik. Bu kadar mükemmel bir doğada bulunmanın keyfini yaşayan doğaseverler günün bitmesini istemedi. Bu parkur gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Bu güzel günde birlikte yürümekten büyük keyif aldığımız tüm doğaseverlere ve emeği geçen herkese teşekkürler” dedi.

FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

Haberin Devamı