Kadirli Başkan Tarhan, çocuklarla dans edip harçlık dağıttı

Başkan Tarhan, çocuklarla dans edip harçlık dağıttı

Paylaş
Başkan Tarhan, çocuklarla dans edip harçlık dağıttı

Başkan Tarhan, çocuklarla dans edip harçlık dağıttı

Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ(Osmaniye),(DHA)- KADİRLİ Belediye Başkanı Ömer Tarhan, sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde olan çocuklara çizgi film kahramanlarının kostümlerini taşıyan animatörlerle sürpriz yaptı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan ve onlarla dans eden Başkan Tarhan, harçlık ve oyuncaklar dağıttı.
Belediye Başkanı Ömer Tarhan sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için sürpriz bir etkinlik düzenledi. Çizgi film kahramanlarının kostümlerini taşıyan animatörlerle çocukların evlerini ziyaret eden Başkan Tarhan, müzik eşliğinde çocuklarla dans etti. Çocuklara oyuncaklar dağıtan Başkan Tarhan, bayram harçlığı da verdi.
Başkan Tarhan, 23 Nisan'da insanların neşe dolduğunu belirtti. Tarhan, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kısa süreliğine de olsa gösteri ekibimiz eşliğinde çocuklarımızı eğlendirmek istedik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde onların bayramlarına ortak olduk. İnsan çocuklarla çocuk olunca neşe doluyor. Bizler de böyle bir günde kısa da olsa onları eğlendirmeye çalıştık. Minik yavrularımız evlerinde dursunlar, bizler her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı