Merkez Vali Yılmaz, doğa kampında gençlerle buluştu

Vali Yılmaz, doğa kampında gençlerle buluştu

Paylaş
Vali Yılmaz, doğa kampında gençlerle buluştu

Vali Yılmaz, doğa kampında gençlerle buluştu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)- OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, çeşitli eğitim atölyelerine katılan gençlerle Aslantaş Doğa Kampı'nda bir araya geldi.
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen, Velhasıl Sosyal Yaşam Eğitim ve Kültür Derneği tarafından yürütülen 'Gençlik Zirvesi Projesi' kapsamındaki programa Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hamit Coşkun ile Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Kadir Dündar katıldı. Proje Koordinatörü Aynur Karabulut, 5 farklı eğitim atölyesi açarak gençlere hitap etmek istediklerini belirterek, “Bunların içinde yaratıcı yazarlık, kurgu-montaj, video çekim teknikleri, dijital pazarlama, sosyal medya kaliteli içerik üretme üzerine bir eğitim, temel robotik kodlama ve yazılım ile bunların yanı sıra proje yazma eğitimi verdirdik. Daha sonra gençlerimizle bir takım  farklı aktiviteler yaptık" dedi.
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada Karabulut ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hamit Coşkun ile Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Kadir Dündar'a Karabulut tarafından plaket takdim edildi. Programın devamında gençlerle sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz , daha sonra düzenlenen sıra gecesine katıldı. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı