Merkez Vali Yılmaz: Zorkun Yaylası yolunu en kısa sürede tamamlayıp, hizmete sunacağız

Vali Yılmaz: Zorkun Yaylası yolunu en kısa sürede tamamlayıp, hizmete sunacağız

Paylaş
Vali Yılmaz: Zorkun Yaylası yolunu en kısa sürede tamamlayıp, hizmete sunacağız

Vali Yılmaz: Zorkun Yaylası yolunu en kısa sürede tamamlayıp, hizmete sunacağız

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, Zorkun Yaylası yolunda devam eden Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Yılmaz, "Yol çalışmalarımız gerçekten çok güzel devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız" dedi.
Vali Yılmaz’ın incelemelerinde Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir de yer aldı. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, 18,4 kilometrelik bitümlü sıcak karışım (BSK) yolun 40 günlük süre zarfında 9,00 kilometrelik kısmının tamamlandığını, yol yapım çalışmalarının, en kısa sürede bitirilmesi için süratle devam ettiğini söyledi.
YOL KALİTESİ ÇOK İYİ OLACAK
Vali Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Zorkun Yolu çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şu ana kadar yarısını tamamladık. Hemşerilerimizin hizmetine bir an önce sunmak için yoğun gayret sarf ediyoruz. İnşallah tamamlandığında yol kalitesi çok iyi olacak. Burası yoğun olarak kullanılan bir yol, özellikle de Zorkun’da 100 bin civarında hemşerimiz kalıyor. Ayrıca bu yol üzerinde birçok yaylamız bulunuyor. Bu nedenle bu yol, 100 binin üzerinde hemşerimize hizmet edecek. İnşallah bu yolu tamamlayıp Osmaniye’mizin hizmetine sunmaktan çok mutlu olacağız. Osmaniye’miz her hizmetin en güzeline layık, biz de en güzelini sunmaya gayret ediyoruz. İl Özel İdaremize, çalışanlara ve yüklenici firmaya da teşekkür ediyorum. Yol çalışmalarımız gerçekten çok güzel devam etmektedir. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunmuş olacağız.”diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberin Devamı