Toprakkale Vali Coşkun, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Coşkun, muhtarlarla bir araya geldi

Paylaş
Vali Coşkun, muhtarlarla bir araya geldi

Vali Coşkun, muhtarlarla bir araya geldi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Polisevi'nde ki programda konuşan Osmaniye Merkez Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Özener, Muhtarlar Gününün bu yıl dördüncüsünün kutlandığını ifade etti. Belediye Başkanı Kadir Kara ise, "4,5 yıllık süre içerisinde de Osmaniye'nin imarı, ihyası ve gelişmesi için hep birlikte omuz omuza, devletimizle ve milletimize birlikte bu mücadeleyi vereceğimiz muhtarlarımız, muhtarlar gününün sizler için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Vali Ömer Faruk Coşkun ise Muhtarlar Günü'nde muhtarlarla bir kez daha birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Halka en yakın seçilmiş yönetim birimi olan muhtarlık, devletin halkla en sıcak temas noktasıdır, devletin güler yüzü ve şefkat elidir, halkın yönetime katılımının en önemli aracıdır. Muhtarlık, halkı yönetimin uygulamalarından haberdar eden, halkın devletle ve siyasetle kaynaşmasını sağlayan, merkezi idarenin ve kamunun önemli bir paydaşı olarak yükünü hafifleten, özünde fedakârlık ve vatan sevgisi gerektiren zor bir vazifedir. İşte tüm bu işlevleri yerine getiren muhtarlarımız, özetle demokrasinin ve sistemin vazgeçilmez yapı taşlarıdır"diye konuştu.
MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ’Nİ ZİYARET
Muhtarlar Günü kutlamalarının devamında Vali Ömer Faruk Coşkun, Merkez Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti. Vali Coşkun’a ziyaretinde Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat eşlik etti. Merkeze bağlı köy ile mahallelerin muhtarlar ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı