Akçakale Akçakale Kızılay Haftası etkinlikleri düzenlendi

Akçakale Kızılay Haftası etkinlikleri düzenlendi

Paylaş
Akçakale Kızılay Haftası etkinlikleri düzenlendi

Akçakale Kızılay Haftası etkinlikleri düzenlendi

Hadi KURT/ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIFURFA'nın Akçakale ilçesinde 29 Ekim – 04 Kasım Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay Akçakale Şubesi tarafından sağlık çalışanları ve polisler ziyaret edildi.
Türkiye genelinde bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Akçakale Şubesi tarafından ilçe genelinde çeşitli etkinler ile kutlanıyor. Kızılay Akçakale Şube Başkanı Eczacı Sait Akay, Yönetim Kurulu ve Kızılay Gönüllüleri ile birlikte Akçakale Devlet Hastanesi'nde bulunan çalışanlar, hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek gül hediye etti.
Kızılay Akçakale Şube Başkanı Eczacı Sait Akay "Kızılay Haftası münasebeti ile sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Yönetim Kurulu ve gönüllülerimizle birlikte, Kızılay Haftası nedeniyle yaptığımız ziyarette bir nebze de olsa sağlık çalışanlarımıza moral ve motivasyon verebildiysek ne mutlu bize" dedi.
Akçakale Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek nöbet tutan emniyet mensuplarına çeşitli hediyelerverildi
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı