Sivas STSO'dan birlik ve beraberlik iftarı

STSO'dan birlik ve beraberlik iftarı

Paylaş
STSO'dan birlik ve beraberlik iftarı

STSO'dan birlik ve beraberlik iftarı

SİVAS, (DHA) - SİVAS Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma iftar programı düzenlendi.
Sivas Belediyesi, İl Genel ve Sivas TSO Meclislerinin bir araya geldiği programa Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Baro Başkanı Fatih Sevim, Özel İdare Genel Sekreteri Kadir Algın, Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, STSO Başkanı Mustafa Eken, Meclis Başkanı Çetin Yıldırım, kurum müdürleri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri, STSO meclis üyeleri ile Yüksek İstişare, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının üyeleri katıldı.
STSO Başkanı Mustafa Eken, Sivas’ta bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, "Belediye meclisimiz, İl Genel Meclisimiz ve odamız meclisiyle güzel bir birliktelik gerçekleştirdik. 3 meclisi burada bir araya getirmenin gurunu yaşıyoruz. Şehrimizde İl Genel Meclisi hem ilçelerimiz için hem de merkez için gece gündüz mücadele veriyor. Belediyemiz Belediye Başkanımız öncülüğünde şehrimizin bütün bölgeleri için mücadele veriyor kararlar alıyor. Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızın meclis üyeleri de şehrin iş dünyası olarak yatırım rotasını belirliyor, kararlar alıyor. Buradaki üç meclisimiz ve meclis üyeleri çok önemli görev yapıyorlar" dedi.

'SİVAS BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYOR'
Sivas'ta birlik ve beraberliğin var olduğunu ifade eden STBO Başkan Mustafa Eken, "Sayın valimizle, belediye başkanımla diğer protokol üyelerimiz dahil olmak üzere birlik ve beraberlik var, şehrin birliği ve beraberliği bugün bu ortamda görülüyor. Bugün ki amacımız herkese ‘Sivas artık birlik ve beraberlikle çalışan bir şehir’ mesajını vermektir. Ülkemizde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bu birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman her yerde görev başında olduğumuzu tekrarlıyorum" diye konuştu. 

'MİLLETİMİZE ORTAK AKILLA HİZMET EDECEĞİZ'
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, birliktelik adına güzel ve anlamlı bir program olduğuna vurgu yaparak, "Bugün Ticaret ve Sanayi Odamızın ev sahipliğinde birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapıyoruz. Böyle güzel bir organizasyon da bizi bir araya  getirdiğiniz için ev sahibi olarak Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Mustafa başkana teşekkür ediyorum. Şehrimiz de hepimiz şehrimize farklı görevlerde hizmet ediyoruz. Sivas menfaati, millet menfaati olduğu zaman ortak payda da buluşabildiğimiz zaman şehrimizin hem sorunlarını daha kısa yoldan tespit edip hem de tespit ettiğimiz sorunlara daha kısa zaman da çözüm bulmak noktasında ortak iradeyi ortaya koyabilmek önemlidir. Şehrimiz son yıllar da bunu başardı. Bunu bizzat sürecin içerisinde biri olarak görüyorum. Sanayicimize, iş insanımıza destek olmaya, onların önünü açmaya, Sivas için iş, istihdam ve üretime destek olma noktasında da biz bizim üzerimize düşen görevi yapacağız" dedi.

VALİ AYHAN: İSTİŞARE ETMEK ÖNEMLİDİR
Vali Salih Ayhan da STSO Başkanı Mustafa Eken ve ekibine teşekkür ederek, "İstişare etmek, bir olmak işin ruhudur. Hele bu mübarek ramazan ayında olursa daha da anlamlı. Çünkü ramazanın özü de paylaşmaktır, paylaşma içerisinde olmaktır, bu iklimi oluşturabilmektir. Sivasımızda hep birlikte el birliğiyle gönül birliğiyle bir işgücü içerisinde hizmet etmek hepimizin boynumuzun borcu. Bu mübarek ayda bu anlayışla hizmet etmek bu anlayışa dua etmek işin en güzelidir" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı