Erbaa Erbaa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Erbaa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Paylaş
Erbaa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Erbaa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA) -TOKAT’ın Erbaa ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bayrak yürüyüşü ve Cumhuriyet konseri gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yılı Erbaa’da coşkuyla kutlandı. Erbaa Belediyesi ile özel bir kolejin organizasyonunda gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı. 150 metre uzunluğundaki Türk Bayrağını taşıyan öğrenciler ve vatandaşların yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanında konser gerçekleştirildi.

Konser öncesi konuşan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Türkiye Cumhuriyeti, bağış, lütuf ve hediye değildi. Her şeyden önce inancın, imanın ve yılmaz bir iradenin eseridir. Haklı ve haysiyetli bir mücadelenin karar ve kıvancıdır. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki Türkiye Cumhuriyeti payidar kalacaktır. Devletimizin kurucusu ilk cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte kurucu kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi hürmet ve rahmetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı