Niksar Manavgat'tan dönen itfaiye personeline teşekkür belgesi

Manavgat'tan dönen itfaiye personeline teşekkür belgesi

Paylaş
Manavgat'tan dönen itfaiye personeline teşekkür belgesi

Manavgat'tan dönen itfaiye personeline teşekkür belgesi

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA) - ANTALYA Manavgat'taki yangına müdahale etmek için giden Niksar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibi Niksar’a döndü.
Niksar Belediyesi’nden gönderilen 1 araç ve 3 personel Manavgat’taki yapılan söndürme çalışmalarında görev aldı. Özverili bir şekilde yangınlarla mücadelede çalışmalarına destek veren personel, Niksar’a sağlıklı bir şekilde dönüş yaptı. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yangınla mücadele eden ekiple belediye başkanlığı makamında bir araya geldi.
Mücadelelerinden ötürü ekibe teşekkür eden Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ''Devlet ve millet el ele vererek yangın bölgelerinde büyük bir seferberlik yaşandı. Devletimiz bu bölgelere tüm olanaklarını sonuna kadar kullanıyor. Niksar Belediyesi olarak bizler de bu mücadelenin bir parçası olduk. Yangında mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimiz oldu. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Bu vesileyle siz kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vatan sizlere minnettar'' dedi.
Yangında görev alan Niksar Belediyesi İtfaiye Eri Tahir Ünal ise ''Yangın bölgesinde devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiğine ve milletimizin nasıl yardıma koştuğuna şahit olduk. Bu vesileyle tüm yangın şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum'' dedi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ziyaret sonunda yangında görev alan itfaiye erleri Tahir Ünal, Atila Açık ve Tayfur Kaya’ya teşekkür belgesi verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı