Niksar Niksar Belediyesi kurslarına yoğun ilgi

Niksar Belediyesi kurslarına yoğun ilgi

Paylaş
Niksar Belediyesi kurslarına yoğun ilgi

Niksar Belediyesi kurslarına yoğun ilgi

Halil İbrahim YEL/NİKSAR(Tokat), (DHA) - TOKAT’ın Niksar ilçesinde Belediye tarafından açılan 30 farklı kursa bir yılda 610 kişi katıldı.
Niksar Belediyesince açılışları yapılan Baş Tacı Yaşam Merkezi ve Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) ve Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evinde bu yıl toplamda 610 kişi kurslara katıldı. Niksar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri tarafından toplamda 30 farklı kurs eğitimi verildi.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan kurslar hakkında yaptığı açıklamada, 2017 yılında Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi’nin açılışıyla başlayan ve 2018 yılında açılışları yapılan Baş Tacı Yaşam Merkezi ile Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) ile devam eden kursların artarak devam edeceğini söyledi.
Özcan, "Niksar Belediyesi olarak Baş Tacı Yaşam Merkezi ile Niksar Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (NİSMEK) ile hanım kardeşlerimizin zamanını daha verimli geçirmelerini ve evlerine katkı sağlayabilmeleri adına çeşitli kurslar açtık. Nizamettin Yağıbasan Bilgi Evi’nde ise öğrenci kardeşlerimize kendi ev ortamlarındaymış gibi eğitim sunuyor, tüm teknolojik aletlerden dersleri için faydalanmasını sağlıyoruz. Kurslarımız her ay güncellenmektedir. Bu kursları vermemizde bizlere öğretmen desteği sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde Halk Eğitimi Merkezimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı