Trabzon Paralimpik Milli Yüzücü Sümeyye, Trabzon’da kampta

Paralimpik Milli Yüzücü Sümeyye, Trabzon’da kampta

Paylaş
Paralimpik Milli Yüzücü Sümeyye, Trabzon’da kampta

Paralimpik Milli Yüzücü Sümeyye, Trabzon’da kampta

TRABZON,(DHA)- TOKYO Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek milli yüzücülerden Sümeyye Boyacı, hazırlıklarını Trabzon'da sürdürüyor. Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt, sıkı kamp dönemine giren Boyacı ve antrenörlerini ziyaret ederek, başarılar diledi.

Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceleri olan milli yüzücülerden Sümeyye Boyacı ve Sevilay Öztürk, salgın nedeniyle 2021'e ertelenen Tokyo Paralimpik Oyunları'nda başarılı olmak için yoğun çalışma dönemine girdi. Türkiye Bedensel Engelli Spor Federasyonu’nun faaliyeti kapsamında Trabzon'a gelen milli yüzücülerden Boyacı, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) kampa girdi. Çalışmalarını antrenörler Mehmet Ali Bayrak ile Ozan Sağlam, fizyoterapist Yeşim Özkan eşliğinde Mehmet Akif Ersoy Yüzme Havuzu'nda sürdüren Boyacı; 23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek Tokyo’daki olimpiyattan altın madalya ile dönmeyi hedefliyor. Başarılı milli yüzücü Boyacı, Trabzon’un ardından Erzurum'daki yüksek irtifa kampıyla çalışmalarını sürdürüp, Ankara’da da son hazırlıklarını tamamlayacak.

KURT’TAN MORAL ZİYARETİ

Ortahisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt, kamp çalışmalarına devam eden Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda bronz madalyaya uzanan ve dünya ikinciliği bulunan milli sporcu Sümeyye Boyacı’nın yanı sıra olimpiyatlara katılma hedefiyle çalışmalara eşlik eden Metehan Ender Ulaş ile antrenörleri ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı