Van Van'da, belediye halk ekmek fırnını hizmete açtı

Van'da, belediye halk ekmek fırnını hizmete açtı

Paylaş
Van'da, belediye halk ekmek fırnını hizmete açtı

Van'da, belediye halk ekmek fırnını hizmete açtı

VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Belediyesi, günlük yaklaşık 50 bin adet ekmek üretme kapasitesine sahip halk ekmek fırınını hizmete açarak, ekmeği 2 liradan halka sunmaya başladı. Halk ekmeği, ilk etapta ilçede belirlenen 10 büfede de satışa sundu.

İpekyolu Belediyesi tarafından ilçede halk ekmek fırını hizmete açıldı. Belediye günlük yaklaşık 50 bin adet ekmek üretme kapasitesine sahip halk ekmek fırınıyla ilçenin ekmek ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışacak. Üretilen ekmekler, ilçede belirlenen mahallelerdeki 10 büfede satışa sunuldu.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, vatandaşlara ucuz ve kaliteli ekmek sunmanın sevincini yaşadıklarını belirterek," Ekmek satışı için 10 büfemizi hizmete sunduk. İlerleyen günlerde 10  ekmek satış büfemizi de hizmete açacağız. Halkımıza ucuz ve kaliteli ekmek ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Amacımız, halkımıza her alanda faydalı hizmetler sunabilmek. Sosyal belediyecilik kapsamında başlatmış olduğumuz halk ekmek satış hizmetimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı