Van Van'da buz pateni pisti, öğrencileri ağırlıyor

Van'da buz pateni pisti, öğrencileri ağırlıyor

Paylaş
Van'da buz pateni pisti, öğrencileri ağırlıyor

Van'da buz pateni pisti, öğrencileri ağırlıyor

VAN,(DHA)- VAN'ın merkez İpekyolu Belediyesi, okullarının tatil olmasını fırsat bilen çocuk ve gençleri Buz Pateni Pisti'nde ağırladı. Karnesini getirenlerin ücretsiz kayabildiği pist, yarıyıl döneminin stresini buzda kayarak atanlarla doldu.

İpekyolu Belediyesi tarafından yaptırılan ve İpek Park’ta bulunan Buz Pateni Pisti’nde, sömestr tatiline giren binlerce çocuk ağırlandı. Karneleriyle birlikte soluğu buz pistinde alan çocuklar, tatilin tadını doyasıya çıkardı. Bir çok öğrencinin ilk defa kaydığı buz pistine olan yoğun ilgi dikkat çekti. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları ile buz pisti keyfi Şubat ayı boyunca ücretsiz olarak hizmet sunacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Aydın şöyle konuştu:

"Gelen talep ve yoğun ilgiye kayıtsız kalmayarak bütün öğrencilerimize karne hediyesi olarak ücretsiz buz pateni pistinde kayma imkanı sunduk. Programımız Şubat ayı boyunca devam edecek. Bu süre içinde karnesini getiren her öğrencimizi bu imkanlardan faydalandıracağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızla şu ana kadar binlerce öğrencimiz bu aktiviteden ücretsiz bir şekilde faydalandı. Bir çok öğrenci ilk defa buz pistinde kayma deneyimini burada yaşadı. İpekyolu Belediyesi olarak bundan sonrada geleceğimiz olan çocuklarımız için sosyal aktivitelere devam edeceğiz."

Pazartesi günleri dışında her gün hizmet verecek olan buz pisti, saat 10.00-17.00 arasında sevgi evlerinde kalan çocuklar, şehit ve gazi çocukları ile yakınları, okul gurupları, üniversite öğrencileri ve buz pistine ilgi duyan Vanlı vatandaşlar kategoriler halinde belirlenen gün ve saatler içerisinde ücretsiz olarak yararlanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı