Van Van'daki öğrenciler belediyenin düzenlediği etkinliklerde gönüllerince eğlendi

Van'daki öğrenciler belediyenin düzenlediği etkinliklerde gönüllerince eğlendi

Paylaş
Van'daki öğrenciler belediyenin düzenlediği etkinliklerde gönüllerince eğlendi

Van'daki öğrenciler belediyenin düzenlediği etkinliklerde gönüllerince eğlendi

VAN,(DHA)- VAN'ın İpekyolu Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için düzenlediği şenlikler büyük ilgi gördü. Şenliklere aileleriyle katılan öğrenciler, gönüllerince eğlenip, film izleme imkanı buldu.

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatili nedeniyle düzenlenen şenlikler büyük ilgi gördü.Van Devlet Tiyatrosu, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi ile Büyükşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe son bir haftada 10 bin kişi katıldı. Şenliğe aileleri ile katılan öğrenciler Kayıp Masallar, Peter Pan, Nasreddin Hoca, Hacivat/Karagöz, Sevimli Benciller adlı tiyatro oyunlarını izleme şansı buldu. Etkinlikler kapsamında çocuk bandosu ile sihirbaz gösterileri de sahne aldı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Van'da düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirdiklerini belirterek," Pandemi nedeniyle güzel Kentimiz uzun zaman kültür sanat faaliyetlerinden mahrum kaldı. Yarıyıl tatili hediyesi olarak şenlikleri düzenledik. Tamamen ücretsiz olan bu şenlikleri öğrencilerimiz ziyadesiyle hak ettiler. Bu şenliklere yoğun bir ilgi oldu. Yoğun ilgi sonrası seans sayılarımızı arttırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize okul hayatlarında başarılar diliyorum."dedi.

Şenliğe çocukları ile katılan velileri ise, belediyenin bu tarz etkinlikleri düzenledikleri için çok mutlu olduklarını dile getirdi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı