Altınova Altınova Belediyesi gönüllü itfaiyecilere sertifika verecek

Altınova Belediyesi gönüllü itfaiyecilere sertifika verecek

Paylaş
Altınova Belediyesi gönüllü itfaiyecilere sertifika verecek

Altınova Belediyesi gönüllü itfaiyecilere sertifika verecek

Özgür YILDIZ/YALOVA,(DHA)-YALOVA'nın Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nin afetlere ve yangınlara ilk müdahale için hayata geçirdiği ‘gönüllü itfaiyecilik’ uygulamasında eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verilecek.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 307. yıl dönümü ve itfaiyenin belediyelere geçişinin 98. Senesi Altınova’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Altınova İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu 29 Eylül Çarşamba günü saat 10:30’da İtfaiye Amirliğinde gerçekleştirilecek olan program için başta Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Olmak üzere ilçe protokolüne davet ziyaretlerinde bulunuyor.

SERTİFİKALAR TÖRENLE VERİLECEK

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nin afetlere ve yangınlara ilk müdahale için hayata geçirdiği ‘gönüllü itfaiyecilik’ uygulamasında eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verilecek. 20 kursiyerin teori ve uygulamalı eğitimleri tamamlayarak gönüllü itfaiyeci oldu. Kursiyerlere temel itfaiyecilik, ev, araç, orman yangınları ve afet eğitimi verildi.

Kursiyerler sertifikalarını ilçe protokolünün katılımıyla; 29 Eylül Çarşamba günü İtfaiye Amirliğinde gerçekleştirilecek olan programda alacaklar.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı