Çelikhan Yeşim Pekmez'den Çelikhan'daki şehit ailelerine ziyaret

Yeşim Pekmez'den Çelikhan'daki şehit ailelerine ziyaret

Paylaş
Yeşim Pekmez'den Çelikhan'daki şehit ailelerine ziyaret

Yeşim Pekmez'den Çelikhan'daki şehit ailelerine ziyaret

Sercan SAKAR (Adıyaman); (DHA)- ADIYAMAN Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Çelikhan’daki şehit ailelerine ziyarette bulundu.
Adıyaman Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Çelikhan'da, 2001 yılında Diyarbakır Silvan’da şehit olan Jandarma Er Yusuf Turun ve 2004 yılında bölücü terör örgütü mensuplarının Akdizgin Bölgesi İkiağaçlı Tepe Mevkiinde yola yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Şeyho Şişman’ın ailesini ziyaret etti. Pekmez ziyarette Şehit Şeyho Şişman’ın babası Mehmet Şişman ve annesi Fatma Şişman’ın elini öperek, şehidin ailesi ve kardeşleriyle sohbet etti.
Yeşim Pekmez, “Şehitlerimizin geride kalan aileleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Onlar vatanımızın bekası ve aziz milletimizin huzuru, güveni ve istikbali için varlığını vatan topraklarına adamışlardır. Şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Allah onlardan razı olsun. Şehitlerimiz mertebelerin en yücesi olan şehadet mertebesine erişmiştir. Vatanı, milleti ve bayrağı için şehadete erişen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum"dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı