Türkiye (Son Dakika) Yılbaşı gecesi kayboldu 21 gün sonra cesedi bulundu!

Yılbaşı gecesi kayboldu 21 gün sonra cesedi bulundu!

Paylaş
Yılbaşı gecesi kayboldu 21 gün sonra cesedi bulundu!

Kütahya Simav'da yılbaşı gecesi, Muradınlar Mahallesi TOKİ konutlarındaki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Bağ-Kur emeklisi 55 yaşındaki İsmail Algül evine yaklaşık 500 metre uzaklıkta dere yatağında ölü bulundu

Karların erimesiyle ortaya çıkan cesedi, dün saat 14.00 sıralarında bölgede koyun otlatan çobanlar fark etti. Çobanların durumu 155’e bildirmesinin ardından bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, 2 çocuk babası İsmail Algül’ün cesedine ulaştı.

Haberin Devamı

20 gün sonra ölü bulunan Algül’ün vücudunda herhangi bir darp ve kesici ve delici alet yarasına rastlanmazken, kalp krzinden yaşamını yitirdiği üzerinde durulduğu bildirildi.

Olay yerine gelen İsmail Algül’ün eşi Bakiye ile kardeşi Ramazan, evlerine 500 metre mesafedeki dere yatağından cesedin itfaiye tarafından çıkarılması sırasında ayakta durmakta zorlandı.

KALP HASTASIYMIŞ

Uzunca bir süredir kalp hastası olduğu belirlenen İsmail Algül’ün cesedi, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından önce Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Morguna, ardından da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Yılbaşı gecesi çöp dökmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Algül’ün bulunması için polis ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) defalarca bölgede arama yapmış ancak sonuç alınamamıştı. Simav ve çevresinde yaklaşık 20 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı da arama kurtarma çalışmalarını güçleştirmişti.

Haberin Devamı

Mehmet YENEN / DHA