Spor Yıldırım Demirören'den Hollanda maçı açıklaması!

Yıldırım Demirören'den Hollanda maçı açıklaması!

Paylaş
Yıldırım Demirören'den Hollanda maçı açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, "Hollanda maçı, milli heyecanın zirve yaptığı, iddiamızı sürdürebilmemiz açısından özel bir karşılaşma" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, EURO 2016 Avrupa Elemeleri'nde 6 Eylül Pazar günü Torku Arena Stadı'nda konuk edeceğimiz Hollanda maçı öncesinde 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçı için hazırlanan maç kitabında, "Özel bir karşılaşma" başlığıyla yer alan yazısında sporseverlere seslendi.

Türk Milli Takımı’nın Fransa 2016 yolunda önemli bir maça daha çıktığını anlatan Demirören, "Hollanda maçı, milli heyecanın zirve yaptığı, iddiamızı sürdürebilmemiz açısından özel bir karşılaşma" değerlendirmesinde bulundu.

TFF Başkanı Demirören, yazısında şunları kaydetti:


"Bana göre milli takım her şeyden önce bir duygudur. Aynı ülkede yaşayan, farklı takımlara gönül vermiş futbolseverlerin buluşma noktasıdır. Milli heyecan, futbol heyecanının çok ötesinde, hepimizi buluşturan, aynı amaç için kavuşturan benzersiz bir ruh halidir."

Sporseverlere çağrıda bulunan Demirören, "Hangi takımın taraftarı olursanız olun, statta ya da evde, bu önemli maçta milli takımı yalnız bırakmayacağınıza ve milli takım ruhuna sahip çıkacağınıza şüphem yok. Bu vesileyle bir kez daha iki maçtır millilerimize ev sahipliği yapan Konya şehrine ve organizasyonlarda emeği geçen yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm futbolseverlere dostluğun ön planda olduğu, izlemesi keyifli, neticesi hayırlı bir karşılaşma diliyorum" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı