Serik Yıldırım: Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak

Yıldırım: Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak

Paylaş
Yıldırım: Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak

Yıldırım: Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AK PARTİ Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Serik'te D-400 karayoluna yapılması düşünülen 3 köprünün projesinin hazır olduğunu belirterek, "İlk etapta 13 Temmuz'da Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak" dedi.
AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, ilçeye yapılacak projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. Hasan Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız İstanbul'daki toplantısını iptal etti. Antalya genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katıldı. Burada Cumhurbaşkanımız önemli mesajlar verdi. Bu mesajlardan bir tanesi de 'Çalınmadık kapı gidilmedik kapı kalmayacak' mesajıydı. Bu bizim partimizin en önemli benimsediği ilkelerden birisidir. Pandemi döneminde bizler örnek olmaya çalıştık. Özellikle sokağa çıkma kısıtlaması olan hafta sonları evden çıkmadık. Pandemide normalleşme ile artık sahadayız" dedi.
Serik'te D-400 karayoluna yapılması düşünülen 3 köprünün de projesinin hazır olduğunu aktaran Hasan Yıldırım, "İlk etapta 13 Temmuz'da Sanayi kavşağının ihalesi yapılacak. Daha sonra Kadıoğlu kavşağı ve Gedik kavşağı ihaleleri yapılacak. Sanayi kavşağı alt geçit şeklinde olacak. Diğer taraftan ilçemize yapılması planlanan yeni hükümet konağı binasının ihale süreci devam ediyor. TOKİ'ye verildi. İşlemleri bundan sonrası için TOKİ takip edecek. Kadriye ve Belek'te Kültür ve Turizm Bakanlığınca uygulanan imar planı revizyon değişikliği için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşülecek. Oradan milletvekilimiz Kemal Çelik ile bir ekip talep ettik, çalışmalar yapılsın diye. Konuyu biliyoruz. Vatandaşın hassasiyet ve sıkıntılarını biliyoruz. Belediyemiz de konuyla ilgili itiraz etti" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı