Spor Yıldız futbolcu Gareth Bale'in bu görüntüsü şaşırttı

Yıldız futbolcu Gareth Bale'in bu görüntüsü şaşırttı

Paylaş
Yıldız futbolcu Gareth Bale'in bu görüntüsü şaşırttı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale bu kez saçlarıyla gündeme geldi.

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Gareth Bale'in saçlarını neden topladığı ortaya çıktı.

Bale'in saçlarının ciddi şekilde döküldüğü, ünlü oyuncunun bu durumu örtbas ermek için saçlarını topladığı öne sürüldü. Bale'in kafasının saçsız bölümünün görüldüğü fotoğraflar sosyal medyada da günün konusu oldu.



İngiliz The Sun gazetesine konuşan Bale'e yakın bir kaynak, ünlü oyuncunun kelini gizlemek için böyle bir yönteme başvurduğunu öne sürdü.
Bale'in saç ektirdiği de iddialar arasında...

Gareth Bale kimdir?


Real Madrid'e transferi ile tüm dünyanın tanıdığı ünlü futbolcu Gareth Bale 1989 yılında Galler'deki (Galler'deki) Cardiff (Kardif) şehrinde doğdu.

Futbola çocukluk yıllarında başladı. Profesyonel kariyeri ise İngiliz Southampton takımında başladı. Nisan 2006'da burada ilk profesyonel maçına çıktı. İlk gölünü 6 Ağustos 2006'da Derby County'ye attı.

Bu arada Galler milli takımında da forma giymeye başladı. Sadece iki sezon Southampton'da oynadıktan sonra 2007 yılında 5 milyon sterlin karşılığında Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'a transfer oldu.

Gareth Bale hız, güç ve atletik futbolu ile kısa zamanda dünyanın en ünlü futbolcuları arasına girdi. Sol bek ve sol açık mevkilerinde oynadığı göz alıcı futbolla futbol devlerinin ilgisini çekmeye başlamıştı. Müthiş sol ayağı onu rakiplerine göre üstün bir futbolcu kılıyordu.

6 yıl boyunca Tottenham Hotspur'da forma giydi. Sol kanat dışında, sağ kanat ve forvet arkası mevkiinde de oynadı. Galler ve İngiltere'de oynadığı süre boyunca defalarca "yılın futbolcusu" seçildi.

Üstün başarısı ile herkesin dikkatini çeken Bale, 1 Eylül 2013 tarihinde 100 milyon Euro bonservis ücreti ile Real Madrid'e transfer oldu. Bu, o tarihe kadar bir sporcu için ödenen en yüksek bonservis ücretlerinden biri oldu.


Haberin Devamı