Spor Yıldız oyuncu bu akşam geliyor!

Yıldız oyuncu bu akşam geliyor!

Paylaş
Yıldız oyuncu bu akşam geliyor!

Fenerbahçe, resmen görüşmelere başlandığını açıkladığı Van der Wiel'i bu akşam İstanbul'a getiriyor

Gökhan Gönül'le yolların ayrılmasının ardından Paris Saint Germain'li Van der Wiel'le görüşmelere başlayan ve oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaşan Fenerbahçe, transferi bitirdi.

Haberin Devamı

Bu akşam İstanbul'da!

Fanatik'ten Yusuf Dursun'un haberine göre 28 yaşındaki sağ bek, bu akşam İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelecek, yarın ise yine İstanbul'da sağlık kontrolünden geçecek. Wiel'in pazartesi ya da en geç salı günü ise resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Pereira hemen kampa istiyor

Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz hafta başlayan, dün ise Topuk Yaylası'nda kampa giren Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, yeni transferlerin bir an önce takıma katılmasını isterken, özellikle Van der Wiel'le bir an önce sözleşme imzalanması talep etti. Oyuncusunun zaman kaybetmeden Topuk Yaylası'na gelmesini isteyen Portekizli teknik adam, adaptasyon sürecini minimuma indirmek istiyor.

Haberin Devamı

Van der Wiel’in sevgilisinden Türkçe şarkı

Fenerbahçe ile imza aşamasında olan Gregory van der Wiel’in model sevgilisi Rose Bertram Türkçe şarkı söyledi. Fenerbahçe’nin görüşmelere başladığını duyurduğu Hollandalı yıldız Gregory van der Wiel’in model sevgilisi Rose Bertram, sarı-lacivertli taraftarları şimdiden mest etti.

Bertram, arkadaşıyla birlikte söylediği "Seni seviyorum biliyor musun" şarkısını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü modelin bu paylaşımı özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından olumlu karşılandı.

‘Yenge’ ifadesini sevdi Rose Bertram, sosyal medya hesabından yaptığı başka bir paylaşımda ise kendisine ‘yenge’ diyen kullanıcılara cevap verdi. Bertram, kendisi için kullanılan ‘yenge’ ifadesini beğendiğini ifade etti.