Sivas Yıldızeli Kaymakamı Bakan, muhtarlarla buluştu

Yıldızeli Kaymakamı Bakan, muhtarlarla buluştu

Paylaş
Yıldızeli Kaymakamı Bakan, muhtarlarla buluştu

Yıldızeli Kaymakamı Bakan, muhtarlarla buluştu

SİVAS, (DHA)- SİVAS'ın Yıldızeli ilçesi Kaymakamı Süleyman Bakan, 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde yeni seçilen muhtarlarla bir araya geldi.
Kaymakam Süleyman Bakan, 2019 Yerel Seçimlerinde mahalle ve köy muhtarlıklarını kazanan muhtarlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Tapu Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Sertaç Eraraç, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Haskan, Yazı İşleri ve KHGB Müdürü Ali Dülger, İlçe Özel İdare Müdürü Necati Doğan ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Kaymakam Bakan, "Öncelikle muhtarlık seçimlerinin her bir muhtarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Görevler şüphesiz bir bayrak yarışıdır. Milletimize hizmet yolunda sizlerden önce görev yapan muhtarlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki görevi devralan muhtarlarımız hizmetleriyle bu kubbede hoş bir seda bırakacaklardır. Her bir muhtarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Kaymakam Bakan'ın konuşmasının ardından Vakıf Mütevelli Heyeti için kapalı oy kullanılmak suretiyle heyet üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı