Antalya Yılın ilk ulusal dans yarışması Antalya'da

Yılın ilk ulusal dans yarışması Antalya'da

Paylaş
Yılın ilk ulusal dans yarışması Antalya'da

Yılın ilk ulusal dans yarışması Antalya'da

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Dans Sporları Federasyonu Sportif Salsa Dans Yarışmaları ve Kulüpler Arası Salsa Şampiyonası ikinci etabı, Antalya'da gerçekleşecek.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18- 19 Ocak'ta düzenlenecek organizasyona, Antalya ve Türkiye'nin önde gelen dans merkezlerinden Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliği yapıyor. Halka açık gerçekleşecek ve iki gün sürecek şampiyonaya, Türkiye'nin her yerinden ve her yaş grubundan yaklaşık 750 dans sporcusu katılacak.

Türkiye eski şampiyonlarından ve müsabakanın organizatörlüğünü üstlenen Fatih Haktan Coşkun, geçen yıl başlattıkları ve geleneksel olarak devam ettirmeyi planladıkları organizasyon için kulüp olarak heyecan duyduklarını, ilerleyen yıllarda şampiyonaya uluslararası boyut kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Her yıl birbirinden farklı kategorilerde şampiyonlar çıkaran ve Türkiye dereceleri elde eden Fatih Haktan Coşkun Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, geçen haftalarda İzmir'de gerçekleşen birinci etap yarışmasından 17 madalya ve toplam 24 final performansı ile dönmüştü.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı