Spor Yılmaz Vural 3 puan göremedi

Yılmaz Vural 3 puan göremedi

Paylaş
Yılmaz Vural 3 puan göremedi

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, takımıyla çıktığı 6 maçta, yalnızca 2 puan toplayabildi

26 yıllık futbol kariyerine çok önemli başarılar sığdıran tecrübeli teknik adam, memleketi olan Sakarya’da aynı başarıyı bir türlü gösteremiyor.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer dahi yapamayan ve altyapı ağırlıklı kadroyla mücadele eden yeşil-siyahlı ekiple 6 maça çıkan Vural, bu maçların 2’sinden beraberlik, 4’ünden mağlubiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın istifasının ardından herhangi bir ücret talep etmeden takımın başına geçen Vural, Konyaspor, Adanaspor, Denizlispor ve Göztepe maçlarında puan alamadı.

Takımıyla birlikte çıktığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kartalspor maçlarında 1’er puana razı olan Vural’ın öğrencileri, puan cetvelinde de tehlike bölgesinde bulunuyor.

Ligin 22. haftasındaki Konyaspor maçıyla Vural’ın yönetiminde ilk maçına çıkan Sakarya temsilcisi, tecrübeli hocayla çıktığı 6 maçta kalesinde 10 gol gördü.

Rakip fileleri son 6 maçta 3 kez havalandırabilen Vural’ın ekibi, geride kalan 27 haftada yalnızca 19 puan toplayabildi. 18 takımlı Bank Asya 1. Lig’de puan cetvelinde 17. sırada bulunan Vural’ın öğrencileri, önümüzdeki maçlarda üst düzey bir mücadele ortaya koyamadıkları takdirde bir alt lige düşecek.

Haberin Devamı