Futbol Yılmaz Vural: Kazanmak istediğimiz bir derbiydi ama 1 puan aldık
Paylaş
Yılmaz Vural: Kazanmak istediğimiz bir derbiydi ama 1 puan aldık

Spor Toto 1. Lig'de Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, kazanmak için sahaya çıktıkları derbi maçta 1 puan aldıklarını söyledi. Adanaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise, "Bugün 1 puan aldığımız için sevinçliyim" dedi

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, kazanmak için sahaya çıktıkları derbi maçta 1 puan aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendilerini desteklemek için stada gelen taraftarlara teşekkür etti.

Karşılaşmanın her iki yarısında da birçok gol pozisyonu yakaladıklarını aktaran Vural, şöyle konuştu: "Kazanmak istediğimiz bir derbiydi ama 1 puan aldık.

Oyuncularımı tek tek kutlarım. 10 günlük sürede takımı bu raddeye getirdik. Bu kadar pozisyona girdik, sonuç olarak olmasa da oyunsal anlamda başarmak adına ileriye dönük iyi şeyleri gösterdiler. Rakiplerimizin kaybettiği haftada kazansaydık bizim için avantaj olacaktı.

'BİR ÜST LİG İÇİN UĞRAŞ VERECEĞİZ'

Şimdi önümüzde 4 zorlu maç var. Bundan sonra ne gerekiyorsa yapmak durumundayız. Futbolcuların da bu konuda şikayetleri yok. Başkanımız da 'Hocam 24 senelik bir Süper Lig özlemi var, buna son verebiliyorsak iyi olur. Sen bu 5 maçta takımı değerlendir.' dedi. Biz de değerlendirme yapacağız. Herkes burada pozitif gidiyor.

Haberin Devamı

Sonuç olarak ikinci devre maç kaybetmeyen, takviyeler yapılmış bir kadro söz konusu olabilir. Gönül ister ki bu kadrodan kimse gitmesin, bu futbolcularla oynayalım. Biz Adana Demirspor olarak bir üst lig için uğraş vereceğiz."